Intro iris fotografie :
Een unieke creatie –  Ontdek  de adembenemende landschappen en levendige kleuren van je iris…

Elke irisfoto wordt met de hand bewerkt om de unieke structuur en aspecten van het oog te onthullen die niet zichtbaar zijn op normale foto’s. Uw oog wordt het brandpunt bij het maken van een geweldig portret dat generaties lang meegaat.

Werkwijze :
Super makkelijk, ik kom gewoon bij je thuis. Aan een eetkamertafel zet ik een kleine opstelling neer, Camera met speciale een macro lens, en ik werk met 1 flits lamp wat niet schadelijk is voor je ogen.

Vooraf bespreken we eerst natuurlijk wat jullie wensen zijn, en thuis ga ik met mijn partner aan de slag met jullie ontwerp.  
Op mijn website staan verschillende ontwerpen. Waardoor jullie al een voorkeuze kunnen maken.
Ook Formaten en of afdruk materiaal.
We hebben 3 standaard pakketten, maar ik maak ook graag een offerte op maat.


Prijzen :

Veel gestelde vragen over Iris fotografie :

Wat is irisfotografie?

Irisfotografie is een gespecialiseerd gebied van fotografie dat hoge resolutie, zeer gedetailleerde, vergrote afbeeldingen van het gekleurde deel van uw oog vastlegt.

Hoe oud moet je zijn?

Meestal vanaf 6 jaar, maar ik heb jonger gefotografeerd. Als je de iris van iemand jonger dan 5 jaar wilt vastleggen en je denkt dat ze de hoofdsteun kunnen gebruiken met een beetje hulp, neem dan contact met ons op. We zullen voor u doen wat we kunnen.

Wat is er allemaal inbegrepen bij een sessie?

Het maakt niet uit hoeveel in je groep komen, iedereen krijgt de koninklijke behandeling. Elke persoon krijgt speciale opnametijd waarbij ik met u samenwerkt om het absoluut beste beeld van uw iris te krijgen. Vervolgens krijg je de ongelooflijke details te zien die we vastleggen door een rechtstreekse versie van je iris te zien. Dit wordt vervolgens volgens de hoogste normen bewerkt en alle details komen naar voren. Extra prints, product en digitals zijn beschikbaar via on-site en online services.

Hoeveel kunnen er naar een irisfotografiesessie komen?

Onze verschillende sessies zijn geschikt voor groepen van verschillende grootte. Sessieboekingen zijn beschikbaar voor individuen, koppels/vrienden en families/groepen.

Kan een irisfoto in een irisscanner worden gebruikt?

Nee. Het eindproduct is een “artiestenvertolking”. We brengen je verbazingwekkende natuurlijke irisdetails naar voren, maar de voltooide afbeelding is geen exacte replica. Het is een kunstwerk dat uniek is voor jou!

Is het veilig voor mijn ogen?

Ja. We gebruiken gecontroleerd flits licht voor de foto met een kleine Flitslamp.

Mag ik lenzen dragen tijdens de sessie?

Hoewel u contactlenzen kunt dragen, raden wij u aan dat niet te doen. Ze kunnen interfereren met het verkrijgen van een gedetailleerd beeld van uw iris.

Wat kan ik met mijn iris?

Geweldige dingen! Je hebt opties voor prints, producten, geschenken, kaarten, kunst aan de muur, digitals, geavanceerde digitale bewerkingen en meer. Dit alles stelt je in staat om je eigen geweldige kunstwerk te maken, precies zoals jij het wilt.

Houd van dit idee! Kan ik een sessie voor vrienden en familie kopen?

Dat kan je zeker! Als u zich bij hen wilt aansluiten, schaf dan het juiste Sessieplan aan. We hebben ook cadeaubon-opties om iemand te trakteren op een irisfotosessie. Zie onze online boeking voor alle details.